Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

Ανακοίνωση για ομιλία στις 28/03/2008

Αγαπητοί φίλοι,
ο Πανελλήνιος Γ.Σ. (Σκακιστικό Τμήμα) σας καλεί σε ομιλία του ΟΜ Σπύρου
Ιλαντζή, με θέμα

«Καλλιτεχνικό Σκάκι - Εισαγωγή στον κόσμο των σκακιστικών συνθέσεων»,

την Παρασκευή 28 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., στην Αίθουσα του Σκακιού
(Μαυρομματαίων 26, Αθήνα).
Θα παρουσιαστούν σκακιστικά προβλήματα και θα γίνει ανάλυση ορισμένων
θεμάτων.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.




Η σημερινή αυτή εμβόλιμη ανάρτηση εγκαινιάζει τις ειδησεογραφικές αναρτήσεις του ιστολογίου «Καλλιτεχνικό Σκάκι». Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι γίνεται στον χώρο και να στηρίζουμε κάθε καλή προσπάθεια.

Φιλοξενούμε την ανακοίνωση του Πανελληνίου Γ.Σ. επειδή ο κ. Ιλαντζής φροντίζει στις παρουσιάσεις του να κρατά ευχαριστημένους τους θεατές, μιλώντας για τα θέματα του καλλιτεχνικού σκακιού με τρόπο, που είναι ελκυστικός και σε φίλους του αγωνιστικού σκακιού. Είναι λοιπόν ευκαιρία να παρακολουθήσει κάθε φίλος του σκακιού την εισαγωγική ομιλία αυτή.

Θα αναρτήσουμε προσεχώς ανταπόκριση του κ. Ιλαντζή από πρόσφατο διαγωνισμό λύσης (Πτολεμαΐδα, 15/03/2008), μια διοργάνωση της Ένωσης Σκακιστικών Συλλόγων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ.).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την υψηλή ανταπόκριση που είχε η εκδήλωση (ευχάριστη έκπληξη και η παρουσία του βραβευμένου Θεσσαλονικιού συνθέτη Παύλου Μουτεσίδη!), που είχε αρκετό κόσμο, παρά και τον άσχημο καιρό.
Ανάλογη εισαγωγική ομιλία για το Καλλιτεχνικό Σκάκι θα γίνει και τη Δευτέρα 31 Μαρτίου, στον ΣΑΣ Κορωπίου (Σωκράτους 18, Δεξαμενή, Κορωπί, τηλ. 210-6620331), στις 7 μ.μ.