Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

8ος Διαγωνισμός Λύσης του Ισραήλ

 

Γεια σας
Λόγω εκλογών στις 25 Ιουνίου ακυρώνεται ο διαγωνισμός του Ισραήλ.

Φιλικά
Γ. Γαρουφαλίδης


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

8ος Διεθνής Παράλληλος Διαγωνισμός Λύσης Σκακιστικών Προβλημάτων 

Του  Ισραήλ

ΚΥΡΙΑΚΗ  25 IOYNIΟΥ  2023

 

Η  Ομοσπονδία για το Καλλιτεχνικό Σκάκι  του Ισραήλ  προκηρύσσει τον 8ο Διεθνή Παράλληλο Διαγωνισμό Λύσης Σκακιστικών Προβλημάτων. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα και ώρα στις  χώρες που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

 

Η ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής για την Αθήνα είναι η Κυριακή 25 Ιουνίου 2023, 10:30 πμ ώρα Ελλάδας,  στην αίθουσα του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω βρίσκεται   στη συμβολή της Ιεράς οδού με την οδό Σούτσου (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, απέναντι από την πλατεία Δαβάκη).                                            

Η αίθουσα βρίσκεται πολύ κοντά στο σταθμό του μετρό Αγ. Μαρίνας.

 

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε 2 τμήματα:

·     Το πρώτο τμήμα προορίζεται για έμπειρους λύτες (δύο γύροι με ένα ορθόδοξο 2 κινήσεων, ένα ορθόδοξο 3 κινήσεων, ένα ορθόδοξο πολλών κινήσεων, μία σπουδή, ένα βοηθητικό και ένα αντίστροφο ανά γύρο).

·         Το δεύτερο τμήμα απευθύνεται σε λιγότερο έμπειρους λύτες με ELO λύσης μικρότερο από 2000  Θα περιλαμβάνει ευκολότερα προβλήματα (δύο γύροι με 6 προβλήματα ανά γύρο από τις ίδιες κατηγορίες όπως στο πρώτο τμήμα)

 

Ο χρόνος σκέψης για κάθε γύρο είναι δύο (2) ώρες, ενώ προβλέπεται διάλειμμα μισής ώρας μεταξύ τους. Η κατάταξη θα γίνει με βάση τους βαθμούς που θα συγκεντρώσει κάθε λύτης. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, δεύτερο κριτήριο είναι ο συντομότερος χρόνος.

 

Για κάθε χώρα έχει ορισθεί από την Ομοσπονδία για το Καλλιτεχνικό Σκάκι  του Ισραήλ  ένας τοπικός διοργανωτής, για την Αθήνα ο  Γιάννης  Γαρουφαλίδης

Υποβολές συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 .

 Αθήνα: Γιάννης Γαρουφαλίδηςemail igaroufalidis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: