Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010

Ένατος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Λύσης, 2010

Ο 9ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Λύσης Προβλημάτων προγραμματίζεται για την Κυριακή 13 Ιουνίου, ώρα 10:30 - 15:00, στην αίθουσα του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Γλυφάδας (Αθλητικός Όμιλος Ζήνωνα Γλυφάδας –Γούναρη 78 και Ακροκορίνθου, Άνω Γλυφάδα).

Λεπτομέρειες σχετικά με τον διαγωνισμό θα δημοσιευτούν τις προσεχείς μέρες στην στην ιστοσελίδα του Ζήνωνα Γλυφάδας http://www.zinonchess.gr/ .

Παράλληλα με τον κύριο διαγωνισμό, θα υπάρξει ξεχωριστός για αρχάριους ή λιγότερο έμπειρους λύτες με ευκολότερα προβλήματα υπό την προϋπόθεση να δηλώσει συμμετοχή για την κατηγορία αυτή, έγκαιρα, ένας ικανοποιητικός αριθμός λυτών. Για το σκοπό αυτό παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κατηγορία αυτή να το δηλώσουν τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν τις 13 Ιουνίου 2010.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες, στον κ. Ιωάννη Γαρουφαλίδη: τηλ. 6938-792281 (κινητό), e-mail: garoufj@hotmail.com

(Αντίγραφο διατύπωσης από http://skakistiko.blogspot.com)

1 σχόλιο:

Τάσος Αλεξάνδρου είπε...

Κάθε χρόνο ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός συμπίπτει με το μπαράζ κυπέλλου Ελλάδος που δίνει ο ΣΟ Πατρών. Για άλλη μια χρονιά χάνω, όπως και άλλοι πατρινοί την πεμπτουσία του σκακιού!