Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

4ος Διεθνής Παράλληλος Διαγωνισμός Λύσης του Ισραήλ, C11-vi-2017

4ος Διεθνής Παράλληλος Διαγωνισμός Λύσης Σκακιστικών Προβλημάτων Του  Ισραήλ

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ  2017

Η  Ομοσπονδία για το Καλλιτεχνικό Σκάκι  του Ισραήλ  προκηρύσσει τον 4ο Διεθνή Παράλληλο Διαγωνισμό Λύσης Σκακιστικών Προβλημάτων. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα και ώρα στις  χώρες που έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Η ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής για την Αθήνα είναι η Κυριακή 11 Ιουνίου, 10:30 ώρα Ελλάδας, στην αίθουσα του Α.Σ  Ζήνωνα Γλυφάδας που  έχει έδρα στην οδό Επιδαύρου 5Α, περιοχή "Καραχάλιου", έναντι ΔΕΗ Γλυφάδας
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε 2 τμήματα:
·         Το πρώτο τμήμα προορίζεται για έμπειρους λύτες και τα αποτελέσματα μετρούν για απόκτηση βαθμών διεθνούς αξιολόγησης (δύο γύροι με ένα ορθόδοξο 2 κινήσεων, ένα ορθόδοξο 3 κινήσεων, ένα ορθόδοξο πολλών κινήσεων, μία σπουδή, ένα βοηθητικό και ένα αντίστροφο ανά γύρο).
·         Το δεύτερο τμήμα απευθύνεται σε λιγότερο έμπειρους λύτες . Θα περιλαμβάνει ευκολότερα προβλήματα (δύο γύροι με 6 προβλήματα ανά γύρο από τις ίδιες κατηγορίες όπως στο πρώτο τμήμα) και τα αποτελέσματα  δεν μετρούν για απόκτηση βαθμών διεθνούς αξιολόγησης.
Ο χρόνος σκέψης για κάθε γύρο είναι δύο (2) ώρες, ενώ προβλέπεται διάλειμμα μισής ώρας μεταξύ τους. Η κατάταξη θα γίνει με βάση τους βαθμούς που θα συγκεντρώσει κάθε λύτης. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, δεύτερο κριτήριο είναι ο συντομότερος χρόνος.
Την ευθύνη διεξαγωγής του διαγωνισμού στην Ελλάδα έχει η Επιτροπή Καλλιτεχνικού Σκακιού της ΕΣΟ.
Για κάθε χώρα έχει ορισθεί από την Ομοσπονδία για το Καλλιτεχνικό Σκάκι  του Ισραήλ  ένας τοπικός διοργανωτής, για την Αθήνα ο Γιάννης   Γαρουφαλίδης
Υποβολές συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι το Σάββατο 10  Ιουνίου  2017.Υπάρχει αριθμητικό όριο  15 συνολικά συμμετοχών (συμπεριλαμβάνονται και τα δύο τμήματα) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αθήνα: Γιάννης Γαρουφαλίδης, email ggaroufalidis@yahoo.gr


(Αναρτήθηκε 17/05/2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια: