Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Νίκος Μενδρινός, FIDE μαιτρ στη λύση προβλημάτων

Ο Νίκος Μενδρινός, πρωταθλητής Ελλάδος στη λύση σκακιστικών προβλημάτων, μετά τα καλά αποτελέσματα που έφερε σε διεθνείς αγώνες πήρε τον τίτλο "FIDE μαιτρ στη λύση σκακιστικών προβλημάτων". Άξιος!


5 σχόλια:

Δημήτρης Σκυριανόγλου είπε...

Τα είπαμε και το πρωί στο Νίκο αλλά νομίζω ότι του αξίζουν και από εδώ δημόσια συγχαρητήρια για τον τίτλο του FIDE μαιτρ στη λύση προβλημάτων που αποτελεί τον καρπό της συστηματικής προσπάθειάς του τα τελευταία χρόνια.Άντε τώρα και διεθνή2 μαιτρ!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ είπε...

Και εις ανώτερα! Το μπορείς!

Alotan είπε...

Ο τίτλος του απονεμήθηκε στην Ελβετία, τον περασμένο Αύγουστο, αλλά τώρα έφτασε στα χέρια του το δίπλωμα. Ο Νίκος "πρόλαβε" να κατακτήσει τον τίτλο του FM λύσης με τα δύσκολα κριτήρια - στη συνέχεια η WFCC χαμήλωσε λίγο το επίπεδο δυσκολίας. Ο τίτλος του διεθνούς μαιτρ δεν απέχει πολύ. Ήδη έχει κάνει τις νόρμες και αρκεί να πιάσει το ΕΛΟ του 2450 για να πάρει τον τίτλο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ είπε...

Κάτι που σημαίνει ότι θα έρθει στην Ρουμανία και θα πει και ένα τραγούδι (κλείσαμε ήδη μου φαίνεται). Ελπίζω ότι τελικά θα είναι και ο Αντρέας (με λεωφορείο φυσικά). Ο Κούρκουλος και ο Παπαργυρίου είναι το μέλλον βέβαια, ελπίζω κάποιος από αυτούς να επιθυμεί επίσης να συμμετέχει.

Αναστάσης Παπαργυρίου είπε...

Φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση με τον Κούρκουλο, ο οποίος είναι το μέλλον αλλά πιθανώς και το παρόν. Όμως μπορεί να αδικούνται και άλλοι νέοι λύτες που έτυχε να μην τα πάνε τόσο καλά σε έναν διαγωνισμό. Όπως και να ΄χει ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση Παναγιώτη (όταν διαβάζεις κάποιον να γράφει τον νιώθεις πιο οικεία από όσο είναι! :)), αλλά και γενικά όλους όσους έχω δει, μιλήσει ή ακούσει για την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργείτε!
Μιας και είμαι σε αυτό το post συγχαρητήρια και από μένα στο Νίκο και καλή επιτυχία στον επόμενο διαγωνισμό στη Ρουμανία όπως και στην υπόλοιπη ομάδα!