Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Διαγωνισμός λύσης στον ΠΓΣ

Σε ένα σχόλιο στον skakistiko ιστοχώρο είδα την ανακοίνωση:

marianna
August 23rd, 2011, 14:33

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Γ.Σ. 2011

1os ΝΕΑΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ
ένα πρωτότυπο παιχνίδι με οπτικοακουστικά μέσα για τα παιδιά !

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.- ΑΠΟ ΚΟΤΙΝΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΑΟ ΖΗΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 11 Σεπτέμβρη, ώρα 11:00 π.μ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Σκακιστικό τμήμα Πανελληνίου Γ.Σ., οδός Μαυροματαίων 26, Πεδίον Άρεως (σταθμός τρένου Βικτώρια).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Σκακιστές /τριες από 6-18 ετών, με όριο τις 32 συμμετοχές.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ: Η εκδήλωση θα χωριστεί σε 2 φάσεις :
Στην 1η φάση θα πραγματοποιηθεί μια σύντομη παρουσίαση του «καλλιτεχνικού σκακιού», όπως λέγεται ο τομέας, που ασχολείται με τη σύνθεση και τη λύση σκακιστικών προβλημάτων.
Στη 2η φάση θα αρχίσει ο διαγωνισμός και τα παιδιά θα κληθούν να βρουν την πρώτη κίνηση σε εύκολα σκακιστικά προβλήματα. Η όλη διαδικασία θα είναι πολύ ευχάριστη και θα μοιάζει με παιχνίδι. Τα παιδιά θα κάνουν χρήση ηλεκτρονικών μέσων και θα κερδίζουν πόντους ανάλογα με τις επιδόσεις τους.
Οι τρεις καλύτεροι σε κατάταξη, καθώς και το 1ο κορίτσι, θα βραβευθούν. Μετάλλιο θα πάρει και όποιο παιδί ηλικίας ως 8 ετών κάνει την καλύτερη επίδοση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση marianna_gia_skaki@yahoo.gr ή στο χώρο των αγώνων. λίγο πριν την έναρξη, εφόσον υπάρχουν θέσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες στα: marianna_gia_skaki@yahoo.gr , http://www.kotinoschess.ucoz.com ή στο 6956021779 κ. Μαριάννα Παγκαλή.

2 σχόλια:

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Καλέ μου Αλκίνοε,

Αλήθεια, τώρα η χρονιά σας ξεκινάει από το Σεπτέμβρη ή από το Γενάρη;

Όπως και να 'χει, επιστρέψαμε και κατά ένα περίεργο(;) τρόπο έχουμε την αίσθηση ότι κάπως παρέα επιστρέψαμε, ότι με κάποιον τρόπο μαζί θα την πορευτούμε κι αυτή τη χρονιά,
οπότε, ένα θερμό εναγκαλισμό και δειλές υποσχέσεις.

Emmanuel Manolas είπε...

Καλώς τονε!
Τον Σεπτέμβριο αρχίζει το σχολικό έτος και το εκκλησιαστικό έτος. Για τους συνταξιούχους, που έχασαν αυγά και πασχάλια, είναι δύσκολο να πούμε προς τα που πορεύονται.
Ο ένας θερμός εναγκαλισμός μπορεί να θεωρήσω ότι καλύπτει τους επαίνους σου για τα επιτεύγματα στην Ιταλία. Οι δειλές υποσχέσεις είναι από την μεριά μου, ότι μπορεί να το ξανακάνω!
Καλή πορεία!